Локницька громада

Рівненська область, Вараський район

Рішення №678, 679, 680, 682, 683 «Про затвердження технічної документації ії землеустрою встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.»

Кількість переглядів: 163
Скликання: 7 скликання
Сесія: 41 cесія
Тип документу: Рішення
Дата: 20.02.2020
Номер документу: 678, 679, 680, 682, 683
Назва документу: Про затвердження технічної документації ії землеустрою встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.
Прикріплені файли:
  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення0 меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (0.05 МБ)

Рішення № 678 Про затвердження технічної документації ії землеустрою встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Могульській Наталії Івнівні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.


Рішення № 679  сПро затвердження технічної документації ії землеустрою встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Зосімчуку Сергію Миколайовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд. 

Рішення 680 Про затвердження технічної документації ії землеустрою встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Козачку Сергію Євгенійовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд. 

Рішення 682 Про затвердження технічної документації ії землеустрою встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Краснюку  Антону Степановичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд. 

Рішення № 683 Про затвердження технічної документації ії землеустрою встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Мінчуку Миколі Володимировичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд. 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь