Локницька громада

Рівненська область, Вараський район

Звіт про виконання депутатських повноважень депутата сільської ради VIІ скликання Данілович Олени Адамівни

Дата: 19.04.2019 15:36
Кількість переглядів: 411

      Фото без опису

Фото без опису

              Обрана депутатом по виборчому округу № 21 . В своїй депутатській діяльності завжди користуюсь «Положенням про роботу органів місцевого самоврядування».  Упродовж  періоду роботи депутатського  корпусу Локницької сільської ради сьомого скликання відбулося 13 сесій. Хочу зазначити, що відвідала майже всі засідання, а саме 12. Відповідно до рішення  ради була обрана до складу   постійної депутатської  комісії з питань екології, земельних відносин та використання природних ресурсів,  на засіданнях якої вирішувались питання надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою,передачу у власність земельних ділянок та інше. В цій комісії ми проводили активну роботу: розглядали звернення громадян, проекти рішень, висловлювали пропозиції, зауваження.  Подавала звернення  до  сільської ради про ремонт дороги по вулиці Лесі Українки в с.Локниця  , на якій був проведений поточний ямковий ремонт. Встановлена довгоочікувана зупинка в центрі села Локниця . Я постійно спілкуюся з громадянами на зборах , різних заходах тощо, внаслідок чого отримую звернення в усній формі, на які невідкладно реагую.

       Як депутат ,цілком і повністю підтримую діяльність сільської  ради та виконавчого комітету і вважаю, що нам не соромно дивитись в очі виборцям, адже незважаючи на скромний бюджет, зроблено чимало для покращення благоустрою та підняття духовного рівня людей.

      Хочу всіх запевнити, що і в подальшій своїй діяльності надалі буду активно приділяти увагу найскладнішим проблемам сьогодення, втілювати в життя поставлені переді мною завдання, прислухатися до побажань кожного мешканця села та прикладу всіх зусиль до їх вирішення.

Дякую за увагу!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь