Локницька громада

Рівненська область, Вараський район

Пробація

Дата: 21.09.2020 15:23
Кількість переглядів: 255

Фото без опису

 

ПРОБАЦІЯ  -  ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ НАЦІОНАЛЬНОЇ БЕЗПЕКИ НОВИМИ МЕТОДАМИ

 

Пробація – це можливість для особи, яка вчинила правопорушення, змінитись без ізоляції від суспільства, поєднана з допомогою, підтримкою, мотивацією порушника до змін без вилучення його із суспільства, яка є дієвою альтернативою покаранню у вигляді позбавлення або обмеження волі. Працівниками пробації постійно проводиться аналіз потреб клієнтів пробації та взаємодії з міністерствами, іншими центральними органами виконавчої влади, судами, установами й організаціями, науковими і навчальними закладами з питань реалізації завдань, що визначені законодавством про пробацію.

04.09.2020 року в залі засідань Міністерства розвитку громад та територій України відбулося засідання Комісії з розгляду питань державної підтримки та/або пільгового довгострокового державного кредитування для придбання житла в рамках бюджетних житлових програм.

За результати прийнятих рішень було запропоновано відновити приймання заяв-анкет та формування реєстру кандидатів, що мають намір отримати кредит відповідно до Порядку №980 («Порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання пільгового довгострокового державного кредиту внутрішньо переміщеним особам, учасникам проведення антитерористичної операції (АТО) та/або учасникам проведення операції Обєднаних сил (ООС) на придбання житла», затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 27 листопад 2019 р. №980).

Тому, під час проведення чергової реєстрації в органі пробації начальницею Зарічненського районного сектору майором внутрішньої служби Світланою Черепович  була проведена бесіда з  субєктом пробації П., який є учасником АТО, в ході якої останньому були доведені умови кредитування за даною бюджетною програмою, перелік і умови подання документів по придбанню власного житла з рахунок бюджетних коштів.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь