Локницька громада

Рівненська область, Вараський район

З 25 листопада до 10 грудня в світі розпочинається міжнародна інформаційна кампанія «16 днів проти насильства».

Дата: 30.11.2020 11:11
Кількість переглядів: 263

Фото без опису

У період з 25 листопада до 10 грудня в світі розпочинається міжнародна інформаційна кампанія «16 днів проти насильства». Така кампанія проводиться щороку. Тисячі громадян та сотні державних і громадських організацій з більш ніж 100 країн світу в ці дні активізують свої зусилля заради об’єднуючої мети: збільшити розуміння та обізнаність співвітчизників про всі форми насильства, створити соціальний простір, вільний від цього ганебного явища.

До вказаної кампанії долучилися і представники Зарічненського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» у Рівненській області та, під час явки субєктів пробації до підрозділу організували круглий стіл з останніми та обговорили основні питання боротьби з домашнім насильством.

На жаль, проблем залишається ще достатньо, і від всіх нас знадобиться багато зусиль у боротьбі з домашнім насильством та насильством за ознакою статі.

Почніть з себе, із своєї сім’ї. Тому що подолання такого негативного явища можливе лише за умови об’єднання зусиль і державних органів та установ, і громадських організацій, і кожного громадянина України. Кожен з нас має сказати «Ні!» насильству у власній родині. Адже сім’я — це саме те місце, яке має бути світлим затишком, острівцем безпеки і комфорту у нашому досить бурхливому світі. Місцем, де тебе розуміють і поважають, де можна нікого не боятися і почуватися вільно кожному: і маленькій людині, і дорослому, і особі літнього віку.

До проведення акції «16 днів проти насильства» може долучитися кожна особа, яка своїми власними діями (підтримкою, розповіддю про власний досвід, порадою) може призупинити насильницькі дії; кожна організація, яка може під час акції провести будь-який захід спільно з іншими організаціями; кожна особа, яка говорить вголос про неприпустимість побиття, психологічного, фізичного та інших видів насильства, про зґвалтування та про приниження жінок і дівчат, чоловіків і хлопців на роботі, в родині, серед друзів чи колег.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь