Локницька громада

Рівненська область, Вараський район

З 25 листопада до 10 грудня в світі розпочинається міжнародна інформаційна кампанія «16 днів проти насильства».

Дата: 30.11.2020 11:11
Кількість переглядів: 244

У період з 25 листопада до 10 грудня в світі розпочинається міжнародна інформаційна кампанія «16 днів проти насильства». Така кампанія проводиться щороку. Тисячі громадян та сотні державних і громадських організацій з більш ніж 100 країн світу в ці дні активізують свої зусилля заради об’єднуючої мети: збільшити розуміння та обізнаність співвітчизників про всі форми насильства, створити соціальний простір, вільний від цього ганебного явища.

До вказаної кампанії долучилися і представники Зарічненського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» у Рівненській області та, під час явки субєктів пробації до підрозділу організували круглий стіл з останніми та обговорили основні питання боротьби з домашнім насильством.

На жаль, проблем залишається ще достатньо, і від всіх нас знадобиться багато зусиль у боротьбі з домашнім насильством та насильством за ознакою статі.

Почніть з себе, із своєї сім’ї. Тому що подолання такого негативного явища можливе лише за умови об’єднання зусиль і державних органів та установ, і громадських організацій, і кожного громадянина України. Кожен з нас має сказати «Ні!» насильству у власній родині. Адже сім’я — це саме те місце, яке має бути світлим затишком, острівцем безпеки і комфорту у нашому досить бурхливому світі. Місцем, де тебе розуміють і поважають, де можна нікого не боятися і почуватися вільно кожному: і маленькій людині, і дорослому, і особі літнього віку.

До проведення акції «16 днів проти насильства» може долучитися кожна особа, яка своїми власними діями (підтримкою, розповіддю про власний досвід, порадою) може призупинити насильницькі дії; кожна організація, яка може під час акції провести будь-який захід спільно з іншими організаціями; кожна особа, яка говорить вголос про неприпустимість побиття, психологічного, фізичного та інших видів насильства, про зґвалтування та про приниження жінок і дівчат, чоловіків і хлопців на роботі, в родині, серед друзів чи колег.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь