Локницька громада

Рівненська область, Вараський район

Проведено виїзний прийом громадян працівниками Пенсійного фонду

Дата: 20.05.2021 14:59
Кількість переглядів: 1712

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

20 травня 2021 року в приміщенні Локницької сільської ради було проведено виїзний прийом відділу обслуговування громадян (сервісний центр) № 5 Головного управління Пенсійного фонду України для жителів Локницької територіальної громади. Прийом громадян проводили: Касянчик Петро Федорович – начальник відділу обслуговування громадян (сервісний центр) № 5 та Пась Галина Степанівна – головний спеціаліст. За консультацією звернулася 21 особа. Петро Федорович та Галина Степанівна надали вичерпні відповіді та аргументовані роз’яснення на звернення громадян.

Виїзні прийоми надають можливість жителям громади вирішити найпроблемніші питання. Кожне з питань, які звучать на особистому прийомі, надзвичайно важливі для людини, яка приходить по допомогу. Серед запитань, що найбільше хвилюють пенсіонерів під час зустрічей це ті, що стосуються правильності призначення та перерахунку пенсій, обчислення страхового стажу та заробітку.

Кожного третього четверга місяця у приміщенні Локницької сільської ради відбувається виїзний прийом громадян працівниками відділу обслуговування громадян (сервісний центр) № 5 Головного управління Пенсійного фонду України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь