Локницька громада

Рівненська область, Вараський район

Завершення 2020-2021 навчального року у закладах освіти Локницької територіальної громади

Дата: 04.06.2021 14:04
Кількість переглядів: 2130

Фото без опису

04 черв.,2021

 

 

Завершення 2020-2021 навчального року у закладах освіти Локницької територіальної громади

Дорогі учні, вихованці, батьки, працівники закладів та установ освіти Локницької територіальної громади!

Завершується 2020-2021 навчальний рік у закладах освіти Локницької територіальної громади. У цьому навчальному році завдяки об’єднанню в одну громаду зросла наша освітянська родина. Заклади освіти наших сіл: Локниця, Храпин, Кутин, Нобель, Прикладники, Кухче стали однією освітянською сім’єю.

З  01.01.2021 у Локницькій територіальній громаді  функціонує 11 закладів освіти (6 закладів загальної середньої освіти, 5 закладів дошкільної освіти, в яких у 2020-2021 навчальному році здобувало освіту   86 вихованці закладів дошкільної освіти, 740  учнів закладів загальної середньої освіти. 

Учні та вихованці  закладів освіти Локницької територіальної громади підводять підсумки  цього незвичайного, цікавого, трохи  незвичного навчального року. Через пандемію COVID-19 нам усім знову  довелося  працювати, навчатися в умовах жорстких карантинних заходів. У нас були здобутки і проблеми, радощі і неприємні хвилини. Однак усі ми разом долали виклики, стали справжніми партнерами у питаннях організації освітнього процесу з використанням технологій дистанційного навчання,  ми стали багатшими на   нових друзів, нові враження, нові традиції. 

Незважаючи на всі труднощі ми маємо хороші результати і показники за підсумками 2020-2021 навчального року. Протягом року учні та вихованці закладів освіти Локницької територіальної громади приймали участь і стали  переможцями   олімпіад, різноманітних  конкурсів, турнірів, змагань обласного рівня. Більшість із них проходила дистанційно в режимі онлайн. Однак це не завадило показати нашим учням та вихованцям свої високі результати та продемонструвати свій талант і вміння. За сприяння сільської влади за підсумками участі   у олімпіадах, конкурсах, турнірах, змаганнях у 2020-2021 навчальному році майже 50 кращих учнів та вихованців в індивідуальній та командній першості відзначені грамотами, дипломами та грошовими винагородами. Дякуємо Вам за Вашу нелегку працю. Завдяки Вашим здобуткам ми відомі в районі та області!

 

Особливим цей навчальний рік є для випускників 9 та 11 класів закладів загальної середньої освіти. 49 випускників 9-х класів отримає свідоцтво про базову середню освіту та згодом продовжить навчання у старших класах закладів загальної середньої освіти або в інших закладах освіти – коледжах, училищах тощо. 61 випускник 11 класів закладів загальної середньої освіти отримають свідоцтво про повну загальну середню освіту.

 

Здобувачі повної загальної середньої освіти (учні 11-х класів), які бажають навчатися у закладах вищої освіти, з 25 травня по 15  червня 2021 року беруть  участь у зовнішньому  незалежному оцінюванні з навчальних предметів згідно графіка:

25.05.2021 –англійська мова;

28 .05.2021–математика;

01.06.2021-українська мова та література;

04.06.2021 –історія України;

07.06.2021 – фізика;

10.06.2021 - біологія;

15.06.2021 – географія.

Шановні випускники! Ваші педагоги та батьки щиро намагались дати вам знання і підготувати до  теперішніх іспитів. У Вас все вийде, успіхів Вам!

Вручення документів про освіту планується :

- свідоцтв про базову загальну середню освіту (9 клас) – до 15.06.2021 у закладах загальної середньої освіти (за окремим графіком);

- свідоцтв про повну загальну середню освіту (11 клас) – до 30.06.2021 у закладах загальної середньої освіти (за окремим графіком).

 

 

Шановні учасники освітнього процесу!

Прийміть сердечні вітання із закінченням 2020-2021 навчального року !

Любі учні, вихованці!

Ви – молодці! Ви успішно справились із завданнями на цей навчальний рік та непередбачуваними викликами.  Ви - креативні, довели , що готові працювати і в надзвичайних ситуаціях. Гарного вам літнього відпочинку!

Шановні колеги-педагоги!

Дякуємо Вам за наполегливість, відповідальність, за бажання опановувати нові для себе технології проведення уроків та занять в режимі онлайн,  організації освітнього процесу з використанням технологій дистанційного навчання. Ви довели , що готові працювати в нових умовах, готові змінюватись і застосовувати нові підходи в освітньому процесі. Дякуємо педагогічним працівникам закладів освіти, які з розумінням ставляться до викликів та неординарних ситуацій. Висловлюємо слова щирої вдячності усім працівникам освіти, які  своєю працею  засівають педагогічну ниву розумним, добрим, вічним і творять наше майбутнє.  

Дорогі батьки!

Щиро дякуємо Вам  за розуміння, за Вашу  підтримку  дітей, педагогів та своїх закладів освіти. Ви постійно були поруч, при потребі організовували навчання своїх дітей вдома. Ви, не рахуючись зі своїм часом та зайнятістю, стали опорою для вчителів та вихователів. Дякуємо усім Вам за терпіння, за спілкування, за розуміння, за співпрацю. Радіємо з того, що ми можемо допомагати один одному. Залишаймося ж і надалі хорошими партнерами, разом ми зможемо все.

Дякуємо сільській владі, депутатам Локницької сільської ради, спонсорам, меценатам за належну підтримку освітньої галузі нашої громади та усім, хто причетний до навчання та виховання наших дітей.  

Будьмо здоровими! Бережімо один одного!

 

З повагою

Спеціаліст з питань освіти

Локницької сільської ради                                                        Євгеній ВАСЕРУК

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь