Локницька громада

Рівненська область, Вараський район

Засідання місцевої  комісії з формування пропозицій щодо спрямування субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до с

Дата: 29.07.2021 14:44
Кількість переглядів: 1502

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Сьогодні 29.07.2021 року відбулось засідання місцевої  комісії з формування пропозицій щодо спрямування субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, підтримку малих групових будинків та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.

До порядку денного було включено такі питання:

1.  Розгляд постанови Кабінету Міністрів України № 615 від 26 травня 2021 року «Деякі питання забезпечення дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа житлом та підтримки малих групових будинків».

2. Визначення об’єктів та напрямів спрямування у Локницькій ТГ субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, підтримку малих групових будинків та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.

3. Затвердження загального списку дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які перебувають на квартирному обліку у Локницькій ТГ.

4. Затвердження списків осіб у порядку черговості відповідно до дати включення у список громадян, які користуються правом позачергового отримання жилих приміщень; за часом взяття на соціальний квартирний облік у разі надання соціального житла та віком від 16 до 23 років, від 23 до 35 років, старші за 35 років.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь