Локницька громада

Рівненська область, Вараський район

Святкування 30-ї річниці Дня Незалежності України

Дата: 25.08.2021 12:12
Кількість переглядів: 2132

Святкування 30-ї річниці Незалежності України в селі Локниця.
В неділю 22.08.2021 року відбулося святкування 30-ї річниці Дня незалежності України в селі Локниця біля будинку культури.
О 14:30 розпочалося святкування Дня незалежності України. Його відкрили наші милі ведучі: Огієвич Ярослава та Кучечук Олександра.
Офіційна частина свята розпочалася з Гімну України та вітального виступу сільського голови – Петра Степановича Харковця. 
Після вітального слова сільський голова вручив грамоти за сумліну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов'язків, активну життєву позицію, особистий внесок у розвиток  Локницької територіальної громади та з нагоди святкування 30-ї річниці Незалежності України: директору КЗ «Нобельська ЗОШ І-ІІІ спупенів» - Проневич Надії, спеціалісту з питань освіти Васеруку Євгенію, головному спеціалісту з питань культури, сім'ї, молоді та спорту- Курин Наталії, завідуючий ФАПом с. Прикладники – Чугай Людмили, головному лікарю Кутинської ветиринарної дільниці - Дехтерук Леоніду, вчителю фізичної культури КЗ «Локницька ЗОШ І-ІІІ ступенів» - Пусі Анатолію та вручено подяки: Віднічуку Вадиму - за високі спортивні досягнення, зміцнення авторитету Локницької територіальної та з нагоди святкування 30-ї річниці Незалежності України, Вакулічу Олександру- за активну життєву позицію, волонтерську діяльність, значний внесок у духовний розвиток і дозвілля підростаючого покоління та та з нагоди святкування 30-ї річниці Незалежності України.
На святкування Дня незалежності України завітав заступник голови Вараської районної державної адміністрації- Кушнерук Віктор Флорович. Заступник голови Вараської РДА витупив з вітальним словом та вручив грамоти за сумліну працю, високий професіоналізм, особистий вагомий внесок у розвиток району та з нагоди відзначення 30-ї річниці Дня незалежності України: заспупнику сільського голови Локницької сільської ради – Швайко Олени, головному спеціалісту з питань культури, сім'ї, молоді та спорту-Курин Наталії та було вручено подяки засумліну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов'язків та знагоди відзначення 30-ї річниці Дня Незалежності України: заступнику директора з виховної роботи КЗ «Кухченська ЗОШ І-ІІІ ступенів» -Харковець Галини, начальнику поштового відділення зв'язку с. Локниця - Антосюк Валентини, соціальному працівнику КУ «Центр надання соціальних послуг» - Гулюк Олени.
Офіційна частина святкування Дня Незалежності була завершена хвилиною мовчання вшанування пам’яті тих, хто загинув, захищаючи Вітчизну від ворогів на війні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь