Локницька громада

Рівненська область, Вараський район

Святкування 30-ї річниці Дня Незалежності України

Дата: 25.08.2021 12:12
Кількість переглядів: 2158

Святкування 30-ї річниці Незалежності України в селі Локниця.
В неділю 22.08.2021 року відбулося святкування 30-ї річниці Дня незалежності України в селі Локниця біля будинку культури.
О 14:30 розпочалося святкування Дня незалежності України. Його відкрили наші милі ведучі: Огієвич Ярослава та Кучечук Олександра.
Офіційна частина свята розпочалася з Гімну України та вітального виступу сільського голови – Петра Степановича Харковця. 
Після вітального слова сільський голова вручив грамоти за сумліну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов'язків, активну життєву позицію, особистий внесок у розвиток  Локницької територіальної громади та з нагоди святкування 30-ї річниці Незалежності України: директору КЗ «Нобельська ЗОШ І-ІІІ спупенів» - Проневич Надії, спеціалісту з питань освіти Васеруку Євгенію, головному спеціалісту з питань культури, сім'ї, молоді та спорту- Курин Наталії, завідуючий ФАПом с. Прикладники – Чугай Людмили, головному лікарю Кутинської ветиринарної дільниці - Дехтерук Леоніду, вчителю фізичної культури КЗ «Локницька ЗОШ І-ІІІ ступенів» - Пусі Анатолію та вручено подяки: Віднічуку Вадиму - за високі спортивні досягнення, зміцнення авторитету Локницької територіальної та з нагоди святкування 30-ї річниці Незалежності України, Вакулічу Олександру- за активну життєву позицію, волонтерську діяльність, значний внесок у духовний розвиток і дозвілля підростаючого покоління та та з нагоди святкування 30-ї річниці Незалежності України.
На святкування Дня незалежності України завітав заступник голови Вараської районної державної адміністрації- Кушнерук Віктор Флорович. Заступник голови Вараської РДА витупив з вітальним словом та вручив грамоти за сумліну працю, високий професіоналізм, особистий вагомий внесок у розвиток району та з нагоди відзначення 30-ї річниці Дня незалежності України: заспупнику сільського голови Локницької сільської ради – Швайко Олени, головному спеціалісту з питань культури, сім'ї, молоді та спорту-Курин Наталії та було вручено подяки засумліну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов'язків та знагоди відзначення 30-ї річниці Дня Незалежності України: заступнику директора з виховної роботи КЗ «Кухченська ЗОШ І-ІІІ ступенів» -Харковець Галини, начальнику поштового відділення зв'язку с. Локниця - Антосюк Валентини, соціальному працівнику КУ «Центр надання соціальних послуг» - Гулюк Олени.
Офіційна частина святкування Дня Незалежності була завершена хвилиною мовчання вшанування пам’яті тих, хто загинув, захищаючи Вітчизну від ворогів на війні.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь