Локницька громада

Рівненська область, Вараський район

Оголошується проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора КЗ «Локницька ЗОШ I-III ступенів»

Дата: 23.08.2018 15:12
Кількість переглядів: 676

Фото без описуОголошується проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора КЗ «Локницька ЗОШ I-III ступенів» Локницької сільської Зарічненського  району Рівненської області.

Правові підстави проведення конкурсу: конкурс проводиться Відповідно до частини 2  ст. 26 Закону України «Про освіту», частини 2  ст. 26 «Про загальну середню освіту», постанови Кабінету Міністрів України   № 827 від 13.10.2015 року «Про затвердження Порядку призначення на посаду керівників загальноосвітніх навчальних закладів державної форми власності», керуючись пунктом 20 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання  рішення сесії Локницької сільської ради Зарічненського району Рівненської області від 14.08.2018 № 388 Про затвердження Положення  про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти комунальної форми власності  Локницької  сільської  ради Зарічненського району Рівненської області.

Назва підприємства: Комунальний заклад «Локницька ЗОШ I-III ступенів»  Локницької сільської ради Зарічненського району Рівненської області.

Юридичне та фактичне місцезнаходження: 34030, Рівненська область, Зарічненський район, с. Локниця, вулиця Центральна, будинок, 74.

Основні напрямки діяльності підприємства: надання освітніх послуг. 

Статут КЗ  «Локницька ЗОШ I-III ступенів» Локницької сільської Зарічненського  району Рівненської області затверджено рішенням сільської ради  від 30 березня 2016 року № 87.

Документи для участі у конкурсі приймаються з 23 серпня 2018 року по 13 вересня 2018 року включно за адресою: 34030, Рівненська область, Зарічненський район, с. Локниця, вулиця Центральна,74.

Телефон та адреса електронної пошти для довідок:  +380979716009, osvita_lokniza@ukr.net

Для участі у конкурсі особа подає особисто або надсилає поштою конкурсній комісії у визначений в оголошенні строк  документи :

?         заяву про участь у конкурсі;

?         автобіографію та/або резюме (за вибором учасника конкурсу); (друкована форма)

?         копію документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України;

?         копію документа про вищу освіту не нижче ступеня магістра (спеціаліста);

?         копію трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної діяльності не менше трьох років на момент їх подання;

?         довідку про відсутність судимості;

?         мотиваційний лист, складений у довільній формі; (друкована форма)

?         перспективний план (програма) розвитку закладу загальної середньої освіти (на 2 роки та на 6 років), на посаду керівника якого оголошено конкурс, що повинен містити пропозиції щодо матеріально-технічного забезпечення, фінансово-господарської діяльності, енергоефективності, освітнього процесу в закладі освіти тощо;

?         згоду на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».

Особа може подати інші документи, які підтверджуватимуть її професійні та/або моральні якості.

Відповідальність за достовірність поданих документів несе претендент.

            Додатки до Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора КЗ «Локницька ЗОШ I-III ступенів»  Локницької сільської ради Зарічненського району Рівненської області можна скачати за посиланням:

Положення  

 

Вимоги до претендентів:

Посаду керівника закладу може обіймати особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою, має вищу освіту ступеня не нижче магістра(спеціаліста) та стаж педагогічної роботи не менше трьох років, а також організаторські здібності, фізичний і психічний стан якої не перешкоджає виконанню професійних обов’язків.

Умови оплати праці керівника закладу:

1. За виконання обов’язків, передбачених цим контрактом, Керівнику нараховується заробітна плата в межах фонду оплати праці, виходячи з установлених:

1.1. Посадового окладу, встановленого відповідно до тарифного розряду Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів.

1.2.      Підвищень посадового окладу за кваліфікаційну категорію.

1.3.      Надбавок (за вислугу років, почесне звання, престижність педагогічної праці тощо).

1.4. Доплат (за науковий ступінь, роботу у спеціалізованому закладі, тощо).

1.5. Премії за високі показники в роботі, розмір якої залежить від особистого внеску в загальні результати роботи закладу. Розмір премії встановлюється Роботодавцем відповідно до Положення про преміювання за високі показники в роботі, передбаченого колективним договором навчального закладу, за погодженням з профспілковим комітетом (профорганізатором) первинної профспілкової організації.

1.6. Грошової винагороди за сумлінну працю і зразкове виконання службових обов’язків. Розмір грошової винагороди встановлюється Роботодавцем відповідно до Положення про грошову винагороду за сумлінну працю і зразкове виконання службових обов’язків, передбаченого колективним договором навчального закладу.

2.1. Керівнику надається допомога на оздоровлення під час щорічної відпустки у розмірі посадового окладу.

2.2. У разі неналежного виконання умов цього Контракту премія за високі показники в роботі, грошова винагорода за сумлінну працю і зразкове виконання службових обов’язків зменшується або не виплачується.

2.3. Посадовий оклад Керівника може бути переглянутий у відповідності зі змінами умов оплати праці відповідно до постанов Кабінету Міністрів України, наказів галузевих міністерств та чинного законодавства України.

Керівнику може виплачуватися премія в межах фонду оплати праці за наказом Роботодавця.

2.4. Керівникові надається щорічна основна відпустка та додаткова оплачувана відпустка за ненормований робочий день згідно з чинним законодавством, колективним договором закладу та графіком відпусток, затвердженого в установленому порядку.

Дата і місце проведення конкурсу:

Інформацію про дату проведення конкурсу буде оприлюднено на сайті сільської ради та повідомлено претендентів додатково.

Місце проведення конкурсу за адресою: 34030, Рівненська область, Зарічненський район, с. Локниця, вулиця Центральна,55.

Зразок заяви, порядок та решта документів необхідних для участі в конкурсі-Додаток 1 до порядку.docx

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь