Локницька громада

Рівненська область, Вараський район

Оголошується проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора КЗ «Локницька ЗОШ I-III ступенів»

Дата: 23.08.2018 15:12
Кількість переглядів: 654

Оголошується проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора КЗ «Локницька ЗОШ I-III ступенів» Локницької сільської Зарічненського  району Рівненської області.

Правові підстави проведення конкурсу: конкурс проводиться Відповідно до частини 2  ст. 26 Закону України «Про освіту», частини 2  ст. 26 «Про загальну середню освіту», постанови Кабінету Міністрів України   № 827 від 13.10.2015 року «Про затвердження Порядку призначення на посаду керівників загальноосвітніх навчальних закладів державної форми власності», керуючись пунктом 20 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання  рішення сесії Локницької сільської ради Зарічненського району Рівненської області від 14.08.2018 № 388 Про затвердження Положення  про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти комунальної форми власності  Локницької  сільської  ради Зарічненського району Рівненської області.

Назва підприємства: Комунальний заклад «Локницька ЗОШ I-III ступенів»  Локницької сільської ради Зарічненського району Рівненської області.

Юридичне та фактичне місцезнаходження: 34030, Рівненська область, Зарічненський район, с. Локниця, вулиця Центральна, будинок, 74.

Основні напрямки діяльності підприємства: надання освітніх послуг. 

Статут КЗ  «Локницька ЗОШ I-III ступенів» Локницької сільської Зарічненського  району Рівненської області затверджено рішенням сільської ради  від 30 березня 2016 року № 87.

Документи для участі у конкурсі приймаються з 23 серпня 2018 року по 13 вересня 2018 року включно за адресою: 34030, Рівненська область, Зарічненський район, с. Локниця, вулиця Центральна,74.

Телефон та адреса електронної пошти для довідок:  +380979716009, osvita_lokniza@ukr.net

Для участі у конкурсі особа подає особисто або надсилає поштою конкурсній комісії у визначений в оголошенні строк  документи :

?         заяву про участь у конкурсі;

?         автобіографію та/або резюме (за вибором учасника конкурсу); (друкована форма)

?         копію документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України;

?         копію документа про вищу освіту не нижче ступеня магістра (спеціаліста);

?         копію трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної діяльності не менше трьох років на момент їх подання;

?         довідку про відсутність судимості;

?         мотиваційний лист, складений у довільній формі; (друкована форма)

?         перспективний план (програма) розвитку закладу загальної середньої освіти (на 2 роки та на 6 років), на посаду керівника якого оголошено конкурс, що повинен містити пропозиції щодо матеріально-технічного забезпечення, фінансово-господарської діяльності, енергоефективності, освітнього процесу в закладі освіти тощо;

?         згоду на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».

Особа може подати інші документи, які підтверджуватимуть її професійні та/або моральні якості.

Відповідальність за достовірність поданих документів несе претендент.

            Додатки до Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора КЗ «Локницька ЗОШ I-III ступенів»  Локницької сільської ради Зарічненського району Рівненської області можна скачати за посиланням:

Положення  

 

Вимоги до претендентів:

Посаду керівника закладу може обіймати особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою, має вищу освіту ступеня не нижче магістра(спеціаліста) та стаж педагогічної роботи не менше трьох років, а також організаторські здібності, фізичний і психічний стан якої не перешкоджає виконанню професійних обов’язків.

Умови оплати праці керівника закладу:

1. За виконання обов’язків, передбачених цим контрактом, Керівнику нараховується заробітна плата в межах фонду оплати праці, виходячи з установлених:

1.1. Посадового окладу, встановленого відповідно до тарифного розряду Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів.

1.2.      Підвищень посадового окладу за кваліфікаційну категорію.

1.3.      Надбавок (за вислугу років, почесне звання, престижність педагогічної праці тощо).

1.4. Доплат (за науковий ступінь, роботу у спеціалізованому закладі, тощо).

1.5. Премії за високі показники в роботі, розмір якої залежить від особистого внеску в загальні результати роботи закладу. Розмір премії встановлюється Роботодавцем відповідно до Положення про преміювання за високі показники в роботі, передбаченого колективним договором навчального закладу, за погодженням з профспілковим комітетом (профорганізатором) первинної профспілкової організації.

1.6. Грошової винагороди за сумлінну працю і зразкове виконання службових обов’язків. Розмір грошової винагороди встановлюється Роботодавцем відповідно до Положення про грошову винагороду за сумлінну працю і зразкове виконання службових обов’язків, передбаченого колективним договором навчального закладу.

2.1. Керівнику надається допомога на оздоровлення під час щорічної відпустки у розмірі посадового окладу.

2.2. У разі неналежного виконання умов цього Контракту премія за високі показники в роботі, грошова винагорода за сумлінну працю і зразкове виконання службових обов’язків зменшується або не виплачується.

2.3. Посадовий оклад Керівника може бути переглянутий у відповідності зі змінами умов оплати праці відповідно до постанов Кабінету Міністрів України, наказів галузевих міністерств та чинного законодавства України.

Керівнику може виплачуватися премія в межах фонду оплати праці за наказом Роботодавця.

2.4. Керівникові надається щорічна основна відпустка та додаткова оплачувана відпустка за ненормований робочий день згідно з чинним законодавством, колективним договором закладу та графіком відпусток, затвердженого в установленому порядку.

Дата і місце проведення конкурсу:

Інформацію про дату проведення конкурсу буде оприлюднено на сайті сільської ради та повідомлено претендентів додатково.

Місце проведення конкурсу за адресою: 34030, Рівненська область, Зарічненський район, с. Локниця, вулиця Центральна,55.

Зразок заяви, порядок та решта документів необхідних для участі в конкурсі-Додаток 1 до порядку.docx

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь