Локницька громада

Рівненська область, Вараський район

З Днем Конституції України!

Дата: 28.06.2023 09:59
Кількість переглядів: 69

Фото без опису

Щороку 28 червня українці святкують державне свято, присвячене ухваленню 1996 року основного документа України - День Конституції України.

Конституція України –  головний нормативно-правовий акт держави, яким закріплено основи суспільного ладу, державний устрій, систему, порядок утворення, принципи організації і діяльності державних органів, регулює відносини між державою та суспільством, гарантує права і свободи людини.

Наша Конституція визначає, що Україна є правовою державою, яка базується на принципах поваги до особи й недоторканності її прав і свобод, верховенства права, дотримання закону. Вона забороняє дискримінацію. У Конституції закріплений суверенітет Української держави над всією її територією, яка є недоторканною. А захист цього суверенітету і територіальної цілісності є найважливішою функцією держави і справою всього Українського народу.

Вітаємо Всіх з святом — Днем Конституції України! Бажаємо успіхів і плідної праці на благополуччя українського народу. Нехай це свято додає Вам наснаги та творчих здобутків в ім’я процвітання нашої Вітчизни.

Бережімо нашу Конституцію, вивчаймо та дотримуймося її норм, сприяючи процвітанню нашої Батьківщини!

Локницька сільська рада


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь