Локницька громада

Рівненська область, Вараський район

Проведення дитячого денного пожежного табору в с.Кухче

Дата: 29.08.2023 12:00
Кількість переглядів: 135

Фото без опису

В рамках участі у проєкті «Акселерація потенціалу новостворених добровільних пожежних команд» – у с. Кухче на території комунального закладу «Кухченський ліцей» організований дитячий денний пожежний табір, з 25-29 серпня 2023 року, для 12 дітей (в межах реалізації цього заходу громадська організація «Добровольці-вогнеборці» залучила методолога, який розробив примірну програму дитячого пожежного табору з прикладами та інструкціями щодо проведення вправ, витратні матеріали для дітей, 3-разове харчування протягом 5 днів, паливну картку на 40 л пального для залучення пожежного автомобіля).

Фото без опису

У межах проведення табору діти мали нагоду відвідати приміщення Добровільної пожежної команди с. Кухче, приміряти захисне спорядження пожежника та спробувати контролювати подачу води через пожежний рукав, навчитись правилам пожежної безпеки, тощо.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Дякуємо за проведення дитячого табору Соломко Аня (вчитель фізкультури), Taras Pohorilets (вчитель інформатики, представник ДПК), Галочка Харковець-Дидів (діловод).

Фото без описуФото без описуФото без опису

Також щиро дякуємо нашим Добровольцям-пожежникам за сприяння в організації проведення заходів у межах проєкту! Працюючи на добровільних засадах не отримуючи заробітної плати здійснюють виїзди на пожежі кидаючи свою роботу та ризикують своїм власним життям. Ми пишаємо вами! Ви в нас найкращі!

Фото без опису

Проєкт «Акселерація потенціалу новостворених добровільних пожежних команд» впроваджується ГО «Добровольці-вогнеборці» у межах Програми «Спільнодія», яка виконується Фонд Східна Європа у партнерстві з Ukrainian Center for Independent Political Research і ГО Разом проти корупції за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь