Локницька громада

Рівненська область, Вараський район

Комунікаційна кампанія на тему пожежної безпеки

Дата: 09.11.2023 17:11
Кількість переглядів: 131

Фото без опису

В рамках реалізації проєкту “Акселерація потенціалу новостворених добровільних пожежних команд” із залученням проєктного дизайнера розроблені два дизайни постерів для проведення превентивної комунікаційної кампанії на тему пожежної безпеки. У населених пунктах Локницької громади розміщені 50 примірників постерів, зокрема:

✅ Спалювання листя заборонено!

✅ Приєднуйся до Добровільної пожежної команди!

Фото без опису

🚒 Добровільна пожежна команда – мотивовані жителі, які забезпечують безпеку громадян та завжди готові кинути всі свої справи на час виклику, щоб врятувати чиєсь життя. До добровільної пожежної команди може долучитися кожен охочий, кому дозволяє стан здоров'я. Хто має бажання виконувати обов'язки під час гасіння пожежі, порятунку життя людей у надзвичайних ситуаціях. Приєднатися можуть представники будь-яких професій, не залишаючи основного місця роботи.

Фото без опису

🔴🔥 Прийшла осінь і з нею - сезон паління листя. Спалювання листя і сухої рослинності призводить до забруднення повітря, води та ґрунту, а також зникнення певних видів тварин. Адже тліюче листя виділяє чадний газ, який блокує постачання кисню до тканин організму. Щорічне спалювання листя спричинює виснаження ґрунту та зменшення врожайності.

Фото без опису

Спалювання рештків рослин і опалого листя небезпечне тим, що може перерости у неконтрольоване горіння та може призвести до пожежі.

Фото без опису

‼️ Нагадуємо мешканцям Локницької громади про заборону спалювання сухої трави, опалого листя та будь-якого сміття. Слід подумати чи варто випалювати суху траву, бур’ян при наведенні ладу біля своїх домогосподарств, на городах, додаючи роботи пожежним, наносячи шкоду екології, здоров’ю собі та оточуючим.

Фото без опису

Проєкт «Акселерація потенціалу новостворених добровільних пожежних команд» впроваджується ГО «Добровольці-вогнеборці» у межах Програми «Спільнодія», яка виконується Фонд Східна Європа у партнерстві з Ukrainian Center for Independent Political Research і ГО Разом проти корупції за фінансової підтримки Європейського Союзу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь