Локницька громада

Рівненська область, Вараський район

Проводяться ремонтні роботи по облаштуванню пожежного приміщення

Дата: 17.11.2023 15:36
Кількість переглядів: 150

Фото без опису

Проводяться ремонтні роботи по облаштуванню пожежного приміщення Добровільної пожежної команди с. Кухче.

Фото без опису

Локницька сільська рада подала проєктну заявку на Конкурс мікрогрантів – Україна 2023/UA-CP і виграла грант на реалізацію проєкту «Проведення поточного ремонту та облаштування пожежного приміщення Добровільної пожежної команди с. Кухче». Сума гранту - 606 071,00 грн.  Вищезазначений конкурс мікрогрантів оголошений Представництвом Фонду міжнародної солідарності в Україні.

Фото без опису

Мета проєкту - створення належних умов перебування членів добровільної пожежної команди с. Кухче та забезпечення сучасним якісним пожежним спорядженням, облаштування доріжки для виїзду пожежного автомобіля з депо для надання своєчасної допомоги населенню у разі виникнення пожеж і надзвичайних ситуацій, зменшення ймовірних матеріальних збитків та втрат, недопущення людських жертв в сільських населених пунктах.

Фото без опису

Фото без опису

Проєкт реалізується Локницькою сільською радою в рамках «Конкурсу мікрогрантів – Україна 2023/UA-CP», створеного з метою підтримки партнерів Представництва Фонду міжнародної солідарності в Україні, які беруть участь у проєкті «Вогнеборці. Вдосконалення цивільного захисту в Україні на місцевому рівні», що реалізується Фондом міжнародної солідарності у рамках програми «ULEAD з Європою» і співфінансується Програмою польської співпраці у сфері розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польща.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь