Локницька громада

Рівненська область, Вараський район

Завершення реалізації проєкту "Проведення поточного ремонту та облаштування пожежного приміщення Добровільної пожежної команди с. Кухче"

Дата: 24.11.2023 21:13
Кількість переглядів: 112

 

Фото без опису

У серпні 2023 року Представництвом Фонду міжнародної солідарності в Україні оголошений конкурс грантової програми «Конкурс мікрогрантів – Україна 2023/UA-CP», створеної з метою підтримки Партнерів Представництва, які беруть участь у проєкті «Вогнеборці. Вдосконалення цивільного захисту в Україні на місцевому рівні», що реалізується Фондом міжнародної солідарності у рамках програми «U-LEAD з Європою» і співфінансується Програмою польської співпраці польської співпраці у сфері розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польща.

Фото без опису

Метою Грантової програми є зміцнення потенціалу громад у сфері цивільного захисту шляхом надання допомоги в проведенні ремонту та облаштування пожежного депо добровільних пожежних команд для створення комфортних умов їхньої роботи, а також впровадженні ініціатив з популяризації добровільного пожежного руху в громадах.

Фото без опису

Оскільки Локницька сільська рада з 2021 року є партнером Представництва Фонду міжнародної солідарності в Україні та бере участь у проєкті «Вогнеборці. Вдосконалення цивільного захисту в Україні на місцевому рівні», то, відповідно, подала проєктну заявку на Конкурс мікрогрантів – Україна 2023/UA-CP та виграла грант на реалізацію проєкту «Проведення поточного ремонту та облаштування пожежного приміщення Добровільної пожежної команди с. Кухче». Сума гранту - 606 071,00 грн.

Фото без опису

В результаті реалізації проєкту створені належні умови перебування членів добровільної пожежної команди с. Кухче за рахунок облицювання блочками фасаду пожежного приміщення, мурування стін, шпаклювання внутрішніх стін, фарбування, облицювання поверхонь стін та підлоги керамічною плиткою, установлення душової кабіни, умивальника, унітаза, бойлера, проведення каналізації та водопостачання, забезпечення сучасним якісним пожежним спорядженням, меблями, автозапчастинами, облаштування доріжки для виїзду пожежного автомобіля з депо для надання своєчасної допомоги населенню у разі виникнення пожеж і надзвичайних ситуацій.

Фото без опису

За грантові кошти закуплені, зокрема:

-        рукав пожежний Д-51 – 5шт.,

-        рукав пожежний Д-66 – 5 шт;

-        рукав пожежний Д-77 – 5 шт;

-        шафа пожежна – 1 шт;

-        ствол пожежний ручний – 1 шт;

-        фасадна вивіска – 1 шт;

-        стільці – 12 шт;

-        шини – 4 шт;

-        домкрат – 1 шт.;

-        набір ключів рожково-накидних - 1 шт;

-        набір головок та інструментів - 1 шт.

Отже, зміцнення потенціалу Локницької громади у сфері цивільного захисту дасть змогу оперативніше реагувати та надавати своєчасну допомогу населенню у разі виникнення пожеж і надзвичайних ситуацій, зменшення матеріальних збитків та втрат, недопущення людських жертв.

 

Проєкт реалізується Локницькою сільською радою в рамках «Конкурсу мікрогрантів – Україна 2023/UA-CP», створеного з метою підтримки партнерів Представництва Фонду міжнародної солідарності в Україні, які беруть участь у проєкті «Вогнеборці. Вдосконалення цивільного захисту в Україні на місцевому рівні», що реалізується Фондом міжнародної солідарності у рамках програми «ULEAD з Європою» і співфінансується Програмою польської співпраці у сфері розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польща.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь