Локницька громада

Рівненська область, Вараський район

Обмеження відвідування лісів

Дата: 15.05.2024 09:15
Кількість переглядів: 65

Фото без опису

Нагадуємо! Під час воєнного стану відвідувати ліси можна лише за погодження з військовими та органами місцевого самоврядування.

 

Нагадуємо про діючу заборону у період воєнного стану на відвідування лісів і в’їзду до них транспортних засобів, в тому числі гужовим транспортом. Звертаємо увагу громадян на розміщення знаків заборони та табличок мінної небезпеки – «Увага, МІНИ!», «DANGER! MINES».

 

Особливо це стосується територій Зарічненської та Локницької тергромад, які є прикордонними. Також замінованіц території є і на території інших громад району.

 

Наголошуємо, що при потребі пересування у вищезазначених територіях, маршрут та можливість пересування (збирання врожаю, вирубка та заготовка лісу і таке ін.) здійснюється з погодження органів місцевого самоврядування та військових структур.

 

Недотримання заходів безпеки може призвести до людських жертв.

 

Довідково! Заборона діє згідно Указу Президента України «Про введення воєнного стану в Україні», від 24 лютого 2022 року № 64/2022, у відповідності до Закону України «Про правовий режим воєнного стану» та на виконання наказу начальника Рівненської обласної військової адміністрації № 37 від 23.03.2022 «Про заборону відвідування населенням лісів і в’їзду до них транспортних засобів та іншої самохідної техніки у період воєнного стану».

 

Вараське районне управління ГУ ДСНС України у Рівненській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь