Локницька громада

Рівненська область, Вараський район

Урочиста зустріч

Дата: 22.02.2018 13:29
Кількість переглядів: 785

Будь-яка війна – це катастрофа для людства. Вона нехтує найбільшою  цінністю на землі – людським життям. Війна завдає незліченних збитків державам, містам, селам, але найбільше простому народу – нам з вами. Змушує захищати свою територію, мову, самих себе та завдає переживань матерям, жінкам та дітям воїнів-призовиків. Дивлячись новини по телебаченню, слухаючи радіо з жахом чекаєш новин про наших хлопців: "Як вони? Що з ними? Чи всі живі?".

Та наші переживання не порівняти з переживаннями воїнів, які зі зброєю в руках стоять проти ворога і захищають все їм дороге. Цей біль, ці переживання, тривоги  не порівняти ні з чим. Навіть повернувшись на мирну землю важко забути події пекельної війни. Та і як можна забути смерть побратимів, життя в постій бойовій готовності, за  ворога перед своїм лицем та за своїх близьких в тилу?

На  урочистій зустрічі ми спробували допомогти нашим військовим оговтатись від таких страшних подій.

На проведенні урочистої події виступили: голова сільської ради Харковець Петро Степанович, директор приватного підприємства "Зарічне Агропереробка" Троцький Петро Петрович. Надзвичайно мужнім був виступ учасника бойових дій в Афганістані Пухи Анатолія Федоровича. Йому знову прийшлося перижити всі ці події щоб розказати їх нам.

  А також: учениця 4-го класу Курин Даринка з віршами "Мати солдата" та "А сотню вже зустріли небеса…", соліст сільського клубу с.Кутин Матвійчук Сергій з піснею "Материнська доля", соліст с.Кухче Краснюк Володимир з піснею "Опять тривога", фольклорний аматорський колектив "Народний" з піснями  "Коли ти берегом ідеш", "Стоїть козак на чорній кручі" та "Повіяв вітер степовий", соліст с.Локниця Репецький Андрій з піснею "На варті", гурт "Полісяни" с.Кухче з піснями "За Україну" та "Вишенька-черешенька", соліст с.Кухче Харковець Валерій з піснею "Синева", дует  с.Нобель з піснею "Росте калина при долині", дует хлопців з с.Кутин з піснею "Ти одна така", вокальний гурт с.Нобель "Як на річку гуси гнала".

Наш невеличкий, але такий значущий концерт завершився виступом учасників художньої самодіяльності с.Кутин з піснею "Вперед українці" і врученням подарунків нашим військовим.

Вперед українці, миру нам та добра!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь