Локницька громада

Рівненська область, Вараський район

Субвенція на соціально-економічний розвиток

Дата: 23.12.2021 11:14
Кількість переглядів: 759

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

Субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій. Дана субвенція спрямована в першу чергу на підтримку інфраструктури та може використовуватись на різні потреби громади, починаючи від капмремонту інфраструктури, енергозбереження, закінчуючи закупкою оргтехніки, встановлення дитячих майданчиків, тощо.

Однак, не всі громади можуть розраховувати на цей вид допомоги. За сприяння народного депутата Віктора Ничипоровича М'ялика, Локницька територіальна громада в 2021 році отримала так званий «соцеконом» в сумі 1497 731 грн. Ці кошти було залучено на такі проєкти:

 

  • Реконструкція мережі вуличного освітлення від ТП 252 по вул. Центральна, вул. Молодіжна в с. Локниця – 197 183 грн.
  • Реконструкція частини приміщень першого поверху будинку культури під ЦНАП по вул. Центральна, 72 в с. Локниця Вараського району Рівненської області – 200 548 грн.
  • Капітальний ремонт приміщення КЗ «Локницький ліцей» по вулиці Центральна, 74 в с. Локниця Вараського району Рівненської області – 1100 000 грн. (заміна старих вікон та дверей на енергозберігаючі).

Дякуємо народному депутату Віктору М'ялику, за небайбужість та увагу до проблем мешканців нашої громади, за відгук на всі наші прохання та всебічну підтримку. Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю в розбудові Локницької територіальної громади

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь