Локницька громада

Рівненська область, Вараський район

Фондом міжнародної солідарності (Республіка Польща) у партнерстві з BGK (Банком крайового господарства) та за фінансування ЄС передане пожежне спорядження Локницькій громаді

Дата: 06.10.2022 19:49
Кількість переглядів: 321

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Локницька територіальна громада з допомогою Фонду міжнародної солідарності отримала пожежне спорядження для Добровільної пожежної команди (с. Кухче), а саме:

Шоломи пожежні: 12 шт., Взуття: 12 пар, Рукавиці (подвійні пари): 12 комплектів, Спеціальний одяг (куртки, легкі куртки, штани): 12 комплектів, Пояси: 12 шт., Підшоломники: 12 шт., Протигази: 15 шт., Петлі евакуаційні: 12 шт., Пожежна драбина: 1 шт., Мотопомпа: 1 шт., Бензопила: 1 шт., Пожежний рукав: 1 шт., Електрогенератор: 1 шт., Набір рятувальний медичний (споряджений медичний рюкзак, ноші (дошка ортопедична) з стабілізатором для голови і фіксуючими ременями, коміри шийні): 1 комплект, Лопати: 12 шт., Хлопавки пожежні (для гасіння трави): 12 шт., як гуманітарну допомогу в рамках проєкту, що імплементується у співпраці з BGK (Банком крайового господарства) та фінансується ЄС.

Нагадуємо, що наша громада з 2021 року бере участь у проєкті «Вогнеборці. Вдосконалення цивільного захисту в Україні на місцевому рівні», що реалізується Фондом міжнародної солідарності у рамках програми "U-LEAD з Європою" і співфінансується програмою польської співпраці задля розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польща. За цей час ми зробили поточний ремонт приміщення ДПК (с. Кухче) та сформували Добровільну пожежну команду з складом 12 осіб. Всі члени добровільної команди пройшли навчання за програмою «Спеціальної підготовки місцевої пожежної охорони та членів добровільної охорони» в обсязі 140 годин, яке проводилося на базі пункту Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління Державної служби України з надзичайних ситуацій у Полтавській області (м. Полтава) та 13-ої Державної пожежно-рятувальної частини 6 державного пожежно-рятувального загону Головного управління Державної служби України з надзичайних ситуацій у Рівненській області
(смт. Зарічне ). В ході практичних та теоретичних навчань добровольці отримали знання і опанували навички гасіння пожеж та реагування на надзвичайні ситуації.

Отже, зміцнення системи цивільного захисту в Локницькій громаді, дозволить оперативніше реагувати та надавати своєчасну допомогу населенню у разі виникнення пожеж і надзвичайних ситуацій, зменшення матеріальних збитків та втрат, недопущення людських жертв.

Щиро дякуємо команді Представництва Фонду міжнародної солідарності (Республіка Польща) у партнерстві з BGK (Банком крайового господарства, працівникам АРЗ СП ГУ ДСНС України у Полтавській області (м. Полтава), 13 ДПРЧ 6 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Рівненській області (смт. Зарічне) та всім хто приймав і бере участь у реалізації проєкту «Вогнеборці. Вдосконалення цивільного захисту в Україні на місцевому рівні», що реалізується Фондом міжнародної солідарності у рамках програми "U-LEAD з Європою" і співфінансується програмою польської співпраці задля розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польща.

Також велике дякую всьому складу нашої Добровільної пожежної команди зате, що самосвідомо виявили бажання стати добровольцями пожежниками.

Адже проєкт націлений на підтримку саме добровольців, які не отримують щомісячну заробітну плату. Подібна система організації Добровільних пожежних команд є поширеною у Польщі.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь