Локницька громада

Рівненська область, Вараський район

Місцева поетеса Філончук Олена Михайлівна

Дата: 05.12.2022 11:12
Кількість переглядів: 222

 

Творчі здібності у всіх людей різні. Як розкриваємо свій потенціал, залежить від нас. Вміння писати вірші – це природний дар від Бога, з цим народжуються.

Поезія — це творчість, форма вираження почуттів перетворена у віршовану форму. Поети вміють достукатися до кожного серця, змушуючи його битися з прискореною швидкістю. Тому важливу роль у нашому житті відіграє поезія. Вона допомагає формуванню нашого світогляду, робить з кожного справжню людину — щиру, співчутливу, інтелігентну, інтелектуальну. Саме так зароджується патріотизм, почуття щирої любові до природи рідного краю, Батьківщини та народу.

У Локницькій громаді селі Заозер'я проживає місцева поетеса Філончук Олена Михайлівна, за професією педагог. Закінчила філологічний факультет Рівненського педагогічного інституту за спеціальністю українська мова та література.

У 2022 році побачила світ її перша поетична збірка «На теренах долі». У збірку увійшли вірші написані протягом двох років.

Олена Михайлівна ніколи не задумувалася та не мала мети щодо видавництва збірки. Спочатку поетеса писала вірші для себе, друзів та розміщувала в соціальній мережі Фейсбук. До видавництва збірки підштовхнула Галина Сергіївна Гаврилович та друзі з Фейсбуку, знайома поетеса порадила видавництво.

На моє запитання: - Що Вас надихає на написання поезії?

Олена Філончук відповіла: - Я пишу про те, що відчуває душа, як підказує серце. Спершу приходять емоції та починають римувати в моїй голові. Надихнути може подія, природа, зустріч, пост в соцмережах. Я свідомо не ставлю за мету написати вірш на певну тему. Вірші для мене як віддушина, я через них звільняю свої емоції.

Бажаємо поетесі творчого натхнення та знайти шанувальників свооєї творчості.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь