Локницька громада

Рівненська область, Вараський район

Волонтерська команда

Дата: 29.12.2022 15:32
Кількість переглядів: 111

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Волонтери - це активні, відповідальні та ініціативні люди, які прийшли за покликом душі, готові допомогти тим, хто цього потребує, зробити життя інших кращим. Кожен може проявити ініціативу та долучитися до волонтерського руху, усвідомлюючи, що за це ніхто не платить грошей.

У селі Радове проживає наш місцевий волонтер Вакуліч Олександр Миколайович, з дружиною виховують двох дітей. Олександр Миколайович керівник християнської волонтерської команди "Країна радості", з якою їздив та проводив дитячі табори до 24 лютого 2022 року та доставляв на Східну Україну подарунки діткам від недільної школи церкви Християн Віри Євангельської с. Радове в м. Авдіївка, м. Слов'янськ, м. Костянтинівка.

Від 24 лютого поточного року здійснено 23 волонтерські поїздки, відправлено понад 100 тонн вантажу в м. Буча, м. Бородянка, Чернігівську область, Харківську область, Донецьку область, Херсонську область, Львівську область, у м.Рівне (доставляли хліб автомобілем).

У волонтерську команду Вакуліча Олександра залучена молодь села Радове, чоловіки виготовляють буржуйки, займаються заготівлею паливних дров, загружають допомогу в атмомобілі, дівчата роблять солянку, тушонку, закривають сало, печуть випічку, тощо. Тут панує дружня атмосфера, усі натхненні, енергійні, ніхто не працює сам, всі згуртовані, навколо чутно розмови, дискусії.

Також залучається благодійна та спонсорська допомога з закордону.

Участь у волонтерському русі виховує патріотизм у молоді, яка свідомо робить внесок у майбутнє України, підтримуючи наших військових та населення України, які потребують допомоги.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь