Локницька громада

Рівненська область, Вараський район

Доставка допомоги на Східну Україну

Дата: 26.01.2023 14:40
Кількість переглядів: 124

  

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

Волонтери села Радове від церкви Християн Віри Євангельської доставили гуманітарну допомогу військовим та мешканцям м. Костянтинівка Донецької області: дрова паливні- 75 метрів кубічних, які видавали особисто в руки.

 

Також волонтери відвезли в напрямку Курахово для військових з сіл нашої громади, від населення Кухченського старостинського округу (с. Кухче, с. Радове, с. Новосілля) три тонни вантажу, а саме: тушонки, ковбаси, сало, окопні свічки, різну випічку, хліб, фрукти, консервацію, овочі, солодощі, тощо.

 

Зокрема, збір коштів на допомогу захисникам нашої громади, які знаходяться на Сході України організували дівчата волонтери з села Кухче серед населення сіл: Кухче, Радове, Новосілля, також 7000 грн передали щедрувальники та КЗ «Кухченський ліцей» передав 1000 гривень. На зібрані кошти закупили два кабани з них приготували: тушонки, ковбаси, закрили сала. Виготовили багато окопних свічок. Напекли смаколиків. Також з зібраних коштів профінансували доставку допомоги (пального) на Схід України.

 

Волонтери та вся волонтерська команда, щиро дякують мешканцям Кухченського старостинського округу за небайдужість та бажання допомогти. Дякують тим, хто випікав солодощі, налисники і хліб, а також хто закупив хліб, цукерки і крупи за власні кошти та допомагав фінансово. Велика подяка за овочі, фрукти та консервацію .


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь