Локницька громада

Рівненська область, Вараський район

Подбай про безпеку у своїй оселі! Дотримуйся правил пожежної безпеки!

Дата: 07.02.2023 10:22
Кількість переглядів: 98

 

Обігріваючи свої оселі в холодну пору року громадяни не завжди звертають увагу на дотримання правил пожежної безпеки. Це в деяких випадках пояснюється безпечністю людей, халатним відношенням до власної безпеки та безпеки близьких, а інколи це спричинене і простим незнанням вимог пожежної безпеки.

Статистика свідчить, що саме в опалювальний період значно збільшується кількість пожеж в житловому секторі внаслідок порушення вимог пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення та електронагрівальних приладів, що призводить не лише до пожеж, а й до травмування та навіть загибелі людей.

З війною та частими відключеннями електроенергії до причин пожеж додалися: порушення правил пожежної безпеки при користуванні свічками, газовими балонами, генераторами, туристичними газовими пальниками.

Зважаючи на це, рятувальники Вараського району звертаються до всіх громадян із проханням бути надзвичайно обачними під час експлуатації пічного опалення, електронагрівальних приладів, альтернативних джерел електроенергії, газового обладнання, тощо.

Пильнуйте, переймайтеся своєю безпекою, безпекою вашої оселі. Турбуйтеся за своїх сусідів. Почувши підозрілі звуки, запах горілого, газу не будьте байдужими, навіть, якщо у вашій оселі все добре. Вчасно виявлена небезпечна ситуація порівняно легко усувається.

А якщо вже біда трапилась, то негайно повідомте про це пожежно-рятувальну службу за номером 101, або 112.

 

Вараське районне управління ГУ ДСНС України у Рівненській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь