Локницька громада

Рівненська область, Вараський район

Рятувальники Вараського району проводять з населенням інформаційно-роз’яснювальну роботу з пожежної та мінної безпеки

Дата: 20.02.2023 14:16
Кількість переглядів: 76

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

В рамках профілактичних заходів працівники Вараського районного управління ГУ ДСНС України у Рівненській області проводять з жителями району інформаційно-роз’яснювальну роботу з пожежної та мінної безпеки.

Під час рейдових відпрацювань житлового сектору надзвичайники роз’яснюють громадянам від чого найчастіше в опалювальний період стаються пожежі і як цьому можна та потрібно запобігти. Також, враховуючи часті відключення електроенергії, рятувальники закликають не перенавантажувати електромережу, стежити за справністю електрообладнання, дотримуватися правил пожежної та особистої безпеки при користуванні електрогенераторами, свічками, газовими пальниками, тощо.

Крім цього працівники ДСНС інформують співрозмовників про алгоритм дій в разі виявлення вибухонебезпечних та підозрілих предметів, а також як позначаються заміновані території.

В ході бесід кожному співрозмовнику вручаються тематичні пам’ятки та наголошується, що лише неухильне виконання елементарних правил зможе зберегти життя та здоров’я.

Працівники пожежно-рятувальної служби переконані, що така роз’яснювальна робота дозволяє зменшити кількість пожеж, надзвичайних подій і трагічних випадків у житловому секторі. Тому подібні заходи рятувальниками проводяться систематично у всіх територіальних громадах Вараського району, в тому числі і в співпраці з органами місцевої влади, поліції, та ін.

 

Вараське районне управління ГУ ДСНС України у Рівненській області

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь