Локницька громада

Рівненська область, Вараський район

Добровільна пожежна команда с. Кухче отримала аптечку за участь в реалізації проєкту

Дата: 08.11.2023 15:03
Кількість переглядів: 72

Фото без опису

Фото без опису

В рамках проєкту «Акселерація потенціалу новостворених добровільних пожежних команд на місцевому рівні» від громадської організації «Добровольці-вогнеборці», за активну участь і старанність у тренінгу з домедичної допомоги і проведені навчання для населення, Добровільна пожежна команда с. Кухче отримала в подарунок, зокрема:

Атпечка першої допомоги – 1 шт;

Оклюзійна наліпка H*Vent Laminar Vented Chest Dressing -1 шт;

Негемостатичний бинт для тампонади ТАКТИБИНТ – 2 шт;

Термоковдра/Термопокривало – 2шт;

Гемостатик бинт гофрований – 1 шт;

Турнікет CAT Gen 7 (помаранчевий) – 1 шт;

Опікун (1) – 8 шт.

Дякуємо Голови організації «Добровольці-вогнеборці» Кундрика Василя, асистенту проектного менеджера Когутюк Наталії та всій команді за підтримку в організації вищезазначеного проєкту. Також щира вдячність всім тим, хто не шкодуючи часу і зусиль, приєдналися до реалізації проєкту.

Представникам Добровільної пожежної команди с. Кухче велика подяка за те, що виявили бажання прийняти участь у проєкті. За їх згодою подала проєктну заявку на участь оголошеному конкурсі в короткостроковому проєкті «Акселерація потенціалу новостворених добровільних пожежних команд» впроваджений ГО «Добровольці-вогнеборці» у межах Програми «Спільнодія», яка виконується Фонд Східна Європа у партнерстві з Ukrainian Center for Independent Political Research і ГО Разом проти корупції за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Фото без описуФото без опису

 

Нагадуємо! Під час реалізації проєкту було здійснення таких активностей:

  • серія онлайн-вебінарів з волонтерського менеджменту та створення разом з експертом детального плану перевентивних заходів та участі ДПК у них;
  • дводенне навчання з домедичної допомоги для 10 членів ДПК с. Кухче досвідченим інструктором Костянтином Федотовим БО БФ «Солом’янські котики» (20-21 серпня 2023 року) на території Кухченського старостинського округу (для учасників було передбачено харчування).
  • представники Добровільної пожежної команди с. Кухче провели навчання з надання першої домедичної допомоги для населення громади;
  • у с. Кухче на території комунального закладу «Кухченський ліцей» проведений дитячий денний пожежний табір, з 25-29 серпня 2023 року для 12 дітей (в межах реалізації цього заходу громадська організація «Добровольці-вогнеборці» залучила методолога, який розробив примірну програму дитячого пожежного табору з прикладами та інструкціями щодо проведення вправ, витратні матеріали для дітей, 3-разове харчування протягом 5 днів, паливну картку на 40 л для залучення пожежного автомобіля);
  • проведення конкурсу дитячих малюнків на пожежну тематику ( забезпечені витратні матеріали), взяли участь 12 дітей;
  • розробки двох дизайнів постерів для проведення превентивної комунікаційної кампанії, розроблені за ідеєю громади з використанням айдентики, та 50 примірників постерів для проведення інформаційної кампанії на території Локницької громади (із залученням проєктного дизайнера).
  • Фото без описуФото без описуФото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь