Локницька громада

Рівненська область, Вараський район

Проводяться ремонтні роботи по облаштуванню пожежного приміщення

Дата: 17.11.2023 15:36
Кількість переглядів: 144

Фото без опису

Проводяться ремонтні роботи по облаштуванню пожежного приміщення Добровільної пожежної команди с. Кухче.

Фото без опису

Локницька сільська рада подала проєктну заявку на Конкурс мікрогрантів – Україна 2023/UA-CP і виграла грант на реалізацію проєкту «Проведення поточного ремонту та облаштування пожежного приміщення Добровільної пожежної команди с. Кухче». Сума гранту - 606 071,00 грн.  Вищезазначений конкурс мікрогрантів оголошений Представництвом Фонду міжнародної солідарності в Україні.

Фото без опису

Мета проєкту - створення належних умов перебування членів добровільної пожежної команди с. Кухче та забезпечення сучасним якісним пожежним спорядженням, облаштування доріжки для виїзду пожежного автомобіля з депо для надання своєчасної допомоги населенню у разі виникнення пожеж і надзвичайних ситуацій, зменшення ймовірних матеріальних збитків та втрат, недопущення людських жертв в сільських населених пунктах.

Фото без опису

Фото без опису

Проєкт реалізується Локницькою сільською радою в рамках «Конкурсу мікрогрантів – Україна 2023/UA-CP», створеного з метою підтримки партнерів Представництва Фонду міжнародної солідарності в Україні, які беруть участь у проєкті «Вогнеборці. Вдосконалення цивільного захисту в Україні на місцевому рівні», що реалізується Фондом міжнародної солідарності у рамках програми «ULEAD з Європою» і співфінансується Програмою польської співпраці у сфері розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польща.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь