Локницька громада

Рівненська область, Вараський район

Суб’єкти пробації долучилися до відзначення Шевченківських днів

Дата: 07.03.2024 08:50
Кількість переглядів: 72

Фото без опису

В історії назавжди залишаються імена, які з гордістю вимовляє, пам’ятає і шанує людство. Є і серед українців постаті, велич яких не може поміститися у рамки національного буття – постаті світового масштабу, які є скарбом усієї людської цивілізації. У перші березневі дні ми знову згадуємо великого сина нашого народу – Тараса Шевченка. Кобзареве слово, слово великої, непогасної любові до свого народу, своєї землі вчить жити по правді, бачити красу людини в її душевному благородстві й готовності робити іншим добро.

З нагоди 210-річниці з Дня народження українського генія співробітники Вараського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» у Рівненській області провели інформаційно-просвітницький захід з підобліковими органу пробації на тему: «Тарас Шевченко – Великий Кобзар нашого народу».

Присутні переглянули інформаційний відеоролик щодо життя і творчості Тараса Шевченка, поділилися цікавими фактами про життєвий і творчий шлях великого Кобзаря, а також спільно розгадували кросворд «Біографія Т.Г. Шевченка».

Шевченкова поезія давно стала найважливішим і нетлінним складником духовного єства українського народу. Шевченко – це не тільки те, що вивчають, а й те, чим живуть, у чому черпають сили і надії, з чим йдуть у бій до Перемоги.

Мета заходу – сприяти розвитку у суб’єктів пробації почуття національної гідності, а також  вихованню  любові до національних традицій, народної мудрості, до краси і гармонії рідного слова.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь