Локницька громада

Рівненська область, Вараський район

Урочисте відкриття меморіальної дошки та вшанування пам’яті солдату Збройних сил України, Ростиславу Кушнеруку

Дата: 08.05.2024 17:53
Кількість переглядів: 50

Фото без опису

Фото без опису

Сьогодні, 8 травня 2023 року в селі Локниця Локницької територіальної громади відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки та вшанування пам’яті солдату Збройних сил України, Ростиславу Кушнеруку, який загинув на сході України, захищаючи рідну землю. Меморіальну дошку встановили на фасаді будівлі Локницького ліцею. На урочистій церемонії відкриття меморіальної дошки воїну-захиснику були присутні представники влади, рідні, друзі, вчителі та учні школи, військові,земляки жителі громади.

Фото без описуФото без опису

Почесне право відкрити меморіальну дошку було надано дружині загиблого Героя Єві. Присутні вшанували пам’ять загиблого захисника хвилиною мовчання і поклали квіти до меморіальної дошки.

Фото без описуФото без опису

Старший сержант Кушнерук Ростислав інспектор прикордонної служби 3 категорії – помічник гранатометника першого відділення інспекторів прикордонної служби другої прикордонної застави відділу прикордонної служби 08.05.2023 р. в районні населеного пункту Бахмут Донецької області отримав поранення, не сумісні з життям.

 

Віримо, що цей пам’ятний знак буде нагадувати всім поколінням про героїзм наших захисників у боротьбі за суверенітет і цілісність України.

Фото без опису

Низький уклін Героям, які віддали своє життя за свободу та незалежність нашої держави. У наших серцях вічно буде жити пам'ять про них.

 

Вічна пам’ять та шана Герою!мм


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь