Локницька громада

Рівненська область, Вараський район

Обмеження відвідування лісів

Дата: 15.05.2024 09:15
Кількість переглядів: 52

Фото без опису

Нагадуємо! Під час воєнного стану відвідувати ліси можна лише за погодження з військовими та органами місцевого самоврядування.

 

Нагадуємо про діючу заборону у період воєнного стану на відвідування лісів і в’їзду до них транспортних засобів, в тому числі гужовим транспортом. Звертаємо увагу громадян на розміщення знаків заборони та табличок мінної небезпеки – «Увага, МІНИ!», «DANGER! MINES».

 

Особливо це стосується територій Зарічненської та Локницької тергромад, які є прикордонними. Також замінованіц території є і на території інших громад району.

 

Наголошуємо, що при потребі пересування у вищезазначених територіях, маршрут та можливість пересування (збирання врожаю, вирубка та заготовка лісу і таке ін.) здійснюється з погодження органів місцевого самоврядування та військових структур.

 

Недотримання заходів безпеки може призвести до людських жертв.

 

Довідково! Заборона діє згідно Указу Президента України «Про введення воєнного стану в Україні», від 24 лютого 2022 року № 64/2022, у відповідності до Закону України «Про правовий режим воєнного стану» та на виконання наказу начальника Рівненської обласної військової адміністрації № 37 від 23.03.2022 «Про заборону відвідування населенням лісів і в’їзду до них транспортних засобів та іншої самохідної техніки у період воєнного стану».

 

Вараське районне управління ГУ ДСНС України у Рівненській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь